Werken bij Yrz

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Wij vinden het belangrijk dat je je fijn voelt bij wat je doet. De opdracht die je uitvoert moet je passen en boeien. Omdat we zelf technici zijn kun je aan ons prima uitleggen wat je waarom leuk vindt en we zijn zelf net zo enthousiast. Daarnaast blijven we met je in gesprek zodat we ook de veranderingen in je ambitie leren kennen.

De opdrachten die we je bieden sluiten dan ook bij je aan, en wij kunnen je zelfs uitleggen waarom. Dat hebben we begrepen.

We vinden je betrokkenheid belangrijk, ons betrokken beloningsmodel voorziet daar in.

Yrz biedt je mogelijkheden.

Onze klanten hebben uitdagende vraagstukken in de high tech industrie. Onze medewerkers ontwikkelen software voor o.a. machines, consumenten elektronica en medische- of beeldverwerkende applicaties.

Onderhoud van je kennis

Natuurlijk investeren we ook in je verdere ontwikkeling. We bieden je opleidingen, boeken en of hardware om je te steunen in je huidige rol, maar ook om vorm te geven aan een volgende stap in je ambitie. We vinden het belangrijk dit samen met je te doen, en nodigen je nadrukkelijk uit een actieve rol in je ontwikkeling te spelen.

Social events

We maken we ook tijd om elkaar te kunnen spreken. Je collega’s zijn, net als jij, goed opgeleide professionals die vol motivatie werken aan boeiende high tech producten. Je treft ze onder andere op de borrels, diners, sportieve- dan wel fun uitstapjes die we daarvoor met regelmaat organiseren.

Professionals over Yrz

Lees meer


    Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!