Over Yrz

Detacheren van de juiste software engineer

Yrz bedient haar klanten met passende technische software experts. We zijn dienstverlener en gespecialiseerd in het ontwikkelen van technische (embedded) software. De High Tech industrie van zowel de machine- en apparatenbouwers, als de producenten van consumentenelektronica en medische- en beeldverwerkende applicaties behoren tot ons expertisegebied.

Specifieke competenties voor de High Tech industrie

Wij zijn er van overtuigd dat de High Tech industrie hoge en specifieke eisen stelt aan de technische en persoonlijke competenties van mensen. Onze software professionals voldoen aan die eisen en onze actuele kennis van gangbare en nieuwe technologie├źn en de betekenis daarvan voor onze klanten, maakt dat Yrz de kwaliteit van haar dienstverlening steeds op een zeer hoog peil houdt.

Ambitie en Motivatie

Laat mensen doen waar ze goed in zijn Bij Yrz werken mensen aan uitdagende opdrachten die hen op het lijf geschreven zijn. Doen waar je goed in bent en werken aan wat je boeit dat is waardoor mensen beter presteren en waardoor onze klanten een hogere kwaliteit en productiviteit behalen.

De juiste match

Yrz heeft de kennis, het inzicht en de connecties om een juiste match te maken. Belt u ons voor meer informatie of een afspraak voor een inspirerend gesprek over de beste oplossing. Wij zijn u graag van dienst.

Sincerely Yrz,

John Dijkhorst

+31-(0)6-50909049


    Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!