Yrz Software Professionals

Detacheren, projecten en consultancy

Yrz levert u diensten op het gebied van technische automatisering, we detacheren, doen projecten en leveren consultancy. Onze mensen zijn HBO of WO technisch geschoolde software professionals.

We begrijpen uw vraagstuk inhoudelijk

We zijn zelf technici, we begrijpen op een inhoudelijk niveau de vraag van onze klanten en hebben een helder beeld bij de kennis, vaardigheden en ambities van onze professionals. Dat maakt dat we met u heel efficiënt communiceren en snel door hebben hoe we uw vraagstuk kunnen aanpakken.

Brede ervaring

Wij hebben brede ervaring met alle aspecten van het ontwerpen en ontwikkelen van technische (embedded) software. Onze expertise en ervaring betreffen de gehele life-cycle van software ontwikkeling, van het opstellen van requirements en het bepalen van de architectuur tot en met het testen en integreren van software. De kans is groot dat Yrz een vergelijkbaar vraagstuk als het uwe al eens heeft opgelost, wij leggen connecties en laten u dan profiteren van wat we daar geleerd hebben.

Multidisciplinair

Onze klanten zijn actief in de domeinen: machine- en apparatenbouw, , semiconductor industrie, consumenten elektronica en medische- en beeld verwerkende industrieën. Stuk voor stuk zijn het boeiende technische bedrijven waarin we graag en vaak samenwerken met andere disciplines.

Aandacht

Veel aandacht besteden wij aan de juiste match van opdracht en kandidaat. Wij bieden onze klanten meerwaarde en dat kan volgens onze filosofie alleen als onze mensen daar terecht komen waar ze passen en zich uitgedaagd voelen.
We hebben de kennis, het inzicht en de connecties om u van de juiste kandidaat te voorzien.


    Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!