Brian: embedded software engineer

Sinds 2017 werkt Brian bij Yrz als embedded software engineer. Nadat hij zijn hbo-opleiding Technische Informatica heeft voltooid, komt hij in contact met directeur John Dijkhorst. “Bij Yrz zijn de lijntjes kort. John weet als geen ander welke opdracht bij mij past en welke niet. Hij kent mij door en door en dat vind ik prettig. Door regelmatig met elkaar te sparren weet hij hoe ik mijn carrière graag zie verlopen en daar handelt hij ook naar. Door deze werkwijze voel ik me geen moment een nummertje.”

Gedetacheerd bij NXP

Brian is via Yrz gedetacheerd bij NXP Semiconductors in Eindhoven. Daar werkt hij bij de innovationgroep Machine Learning. Hij helpt deze afdeling met het opzetten van experimenten, ontwikkelt software en wordt ingezet om problemen binnen innovatieve trajecten op te lossen. “Deze opdracht spreekt mij enorm aan. Ik kan mij bij NXP nog meer specialiseren op mijn vakgebied. Een perfecte mix van academici en mensen die praktisch zijn aangelegd – zoals ikzelf – zorgt voor een fijne samenwerking.”

Langdurige samenwerking

NXP is tevreden over Brian als gedetacheerde collega. Het bedrijf investeert continu in innovatie. Daardoor is de kans groot dat de samenwerking met Brian van langdurige aard is. Brian werkt dan fulltime bij NXP, maar blijft in dienst van Yrz. Opdrachten worden regelmatig verlengd, waardoor de contractduur tot wel een jaar of langer kan oplopen. Wanneer het traject succesvol is afgerond, zoeken Yrz en Brian samen naar een nieuwe uitdaging voor Brian.

Gedetacheerd werken via Yrz biedt Brian veel voordelen. En dat geldt ook voor de opdrachtgever, naar zijn mening. “In overleg mag ik mijn opdrachten zelf selecteren, ik kan meerdere projecten per jaar doen of juist voor een langere periode bij dezelfde opdrachtgever werkzaam zijn. Dat maakt mijn werk afwisselend en uitdagend. Daarnaast biedt Yrz uitstekende arbeidsvoorwaarden en een passend opleidingsbudget. Deze aspecten zorgen ervoor dat ik gemotiveerd blijf. Daardoor behaalt de opdrachtgever waarbij ik gedetacheerd ben, een hogere kwaliteit en productiviteit.”

Over Yrz

Yrz detacheert technische professionals voor de High Tech industrie. Denk aan de machine- en apparatenbouwers en aan producenten van consumentenelektronica en/of medische- en beeldverwerkende applicaties. Yrz is dienstverlener en gespecialiseerd in het ontwikkelen van technische (embedded) software.


    Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!